Tampere-Seura ry, Kauppakatu 1, 33200 Tampere, p. 03 3124 1400, av. ma-pe 10-15.30 • Toimisto ja kauppa sijaitsevat Raatihuoneen kivijalassa

Tampere-tuotteet

TILAA TÄSTÄ. Valitse tuote allaolevasta valikoimasta. Valintasi näkyy tilauslomakkeella, jonka löydät sivun alaosasta. Täytä lomake ja paina lähetä. Kiitos tilauksesta!

Kaikki tuotteemme on valmistettu Suomessa ja Pirkanmaalla.

Tampere-kalenteri vuodelle 2018 nykykuvat

Kari Niemisen nykypäivän kuvista koottu kalenteri vuodelle 2018, sisältää nimipäivät.Kalenterin koko A4.

Tampere-kalenteri vuodelle 2018 arkistokuvat

Tampere-seuran arkistokuvista koottu kalenteri,sisältää nimipäivät. Kalenterin koko A4.

T-paita murresanoilla musta

Tampereesta tykkääville lyhythihainen t-paita murresanoilla.Koot M-XXXL.Musta

T-paita murresanoilla valkoinen

Tampereesta tykkääville lyhythihainen t-paita.Murresaoja. Koot M-XXXL.Valkoinen.

T-paita murresanoilla punainen

Tampereesta tykkäville lyhythihainen t-paita. Koot M-XXXL.Punainen. .

Sisustustyynyn päällinen

Kotimainen, laadukas, 100% puuvillaa, irrotettava ja vesipestävä päällinen. Koko 50x50 cm.

Tampere-pelikortit

Jammu Kanervan piirtämät Tampere-aiheiset pelikortit.

Ostoskassi

Tukevat kantokahvat, ylettyy olkapäälle. A4- kokoinen mappi mahtuu hyvin.

Mustavalkoinen postikortti

Hämeensillalla 1950-lukua

Tampere-aiheiset postikortit

Laudeliina mustavalkoinen

Mainio laudeliina.40x120 cm.Vesipesu.Tampereen kiälen sanoja. Tukeva puuvilla canvas.Pirkanmaalla valmistettu.

Kateliina

Liina canvaspuuvillaa 40x120 cm.Vesipesu. Pirkanmaalla valmistettu. Murresanoja.

Pyyhe/leivinliina

Pyyhe/leivinliina.Sininen/valkoinen. Puolipellavaa.40x60.pesumerkinta.Pirkanmaalla valmistettu. Tampereen kiälen sanoja.

Murrepussukka

Penaalikoko. Laadukas, vetoketjullinen, Tampereen murresanoilla painettu pussukka.

Murrepussukka

Keskikoko, murrepussukka, sopii hyvin vaikkapa meikkipussiksi. Pirkanmaalla valmistettu.

Tiskiliina murresanoja

Opi kiältä kotitöiden lomassa. Pirkanmaalla valmistettu tiskiliina.

Murrepussukka

Isokoko. Tilava, matkalle sopiva pussukka. Pirkanmaalla valmistettu.

Palapeli,Tampella

500 palaa.Kuva Jaakko Antinlaakso.

Muumiboxerit Haisuli

Muumi-boxerit on tehty alkuperäisessä hieman anarkistisessa hengessä.  Alun perin Tove Jansson teki sarjakuvaa aikuisille. Vain myymlästä.

Muumiboxerit Muumipappa

Muumi-boxerit on tehty alkuperäisessä hieman anarkistessa hengessä.  Alun perin Tove Janson teki sarjakuvaa aikuisille. Vain myymälästä.

Metropolis Tampere -juliste

Jussi Lahtisen Metropolis Tampere -juliste. 50 x 70 cm.  Painettu Tampereella korkealuokkaiselle kotimaiselle MultiArt Silk 200g -taidepaperille. Hiilineutraali ja ympäristöystävällinen painotuote. Kehystetty.Vain myymälästä.

Palapeli

Kauppakatu 60-luvulla, palapeli. 500 palaa.

Paperikassi

Tyylikäs kotimainen Tampere-aiheinen paperikassi. Pakkaa tuliaiset kätevästi valmiiseen lahjakassiin. Vain myymälästä.

FacebookTwitterGoogle+