Tampere-Seura ry, Kauppakatu 1, 33200 Tampere, p. 03 3124 1400, av. ma-pe 10-15.30 • Toimisto ja kauppa sijaitsevat Raatihuoneen kivijalassa

Tampere-tuotteet

TILAA TÄSTÄ. Valitse tuote allaolevasta valikoimasta. Valintasi näkyy tilauslomakkeella, jonka löydät sivun alaosasta. Täytä lomake ja paina lähetä. Kiitos tilauksesta!

Kaikki tuotteemme on valmistettu Suomessa ja Pirkanmaalla.

Mustavalkoinen postikortti

Hämeensillalla 1950-lukua

Tampere-aiheiset postikortit

Laudeliina mustavalkoinen

Mainio laudeliina.40x120 cm.Vesipesu.Tampereen kiälen sanoja. Tukeva puuvilla canvas.Pirkanmaalla valmistettu.

Tampere-pelikortit

Jammu Kanervan piirtämät Tampere-aiheiset pelikortit.

Kateliina

Liina canvaspuuvillaa 40x120 cm.Vesipesu. Pirkanmaalla valmistettu. Murresanoja.

Pyyhe/leivinliina

Pyyhe/leivinliina.Sininen/valkoinen. Puolipellavaa.40x60.pesumerkinta.Pirkanmaalla valmistettu. Tampereen kiälen sanoja.

Murrepussukka

Penaalikoko. Laadukas, vetoketjullinen, Tampereen murresanoilla painettu pussukka.

Murrepussukka

Keskikoko, murrepussukka, sopii hyvin vaikkapa meikkipussiksi. Pirkanmaalla valmistettu.

Tiskiliina murresanoja

Opi kiältä kotitöiden lomassa. Pirkanmaalla valmistettu tiskiliina.

Murrepussukka

Isokoko. Tilava, matkalle sopiva pussukka. Pirkanmaalla valmistettu.

Tampere-kalenteri vuodelle 2017

Sakari Partion nykypäivän kuvista koottu kalenteri vuodelle 2017, sisältää nimipäivät.

Tampere-kalenteri vuodelle 2017

Tampere-seuran arkistokuvista koottu kalenteri,sisältää nimipäivät.

Muumiboxerit Haisuli

Muumi-boxerit on tehty alkuperäisessä hieman anarkistisessa hengessä.  Alun perin Tove Jansson teki sarjakuvaa aikuisille. Vain myymlästä.

Muumiboxerit Muumipappa

Muumi-boxerit on tehty alkuperäisessä hieman anarkistessa hengessä.  Alun perin Tove Janson teki sarjakuvaa aikuisille. Vain myymälästä.

Metropolis Tampere -juliste

Jussi Lahtisen Metropolis Tampere -juliste. 50 x 70 cm.  Painettu Tampereella korkealuokkaiselle kotimaiselle MultiArt Silk 200g -taidepaperille. Hiilineutraali ja ympäristöystävällinen painotuote. Kehystetty.Vain myymälästä.

Sisustustyynyn päällinen

Kotimainen, laadukas, 100% puuvillaa, irrotettava ja vesipestävä päällinen. Koko 50x50 cm.

Palapeli,Tampella

500 palaa.Kuva Jaakko Antinlaakso.

Palapeli

Kauppakatu 60-luvulla, palapeli. 500 palaa.

Ostoskassi

Tukevat kantokahvat, ylettyy olkapäälle. A4- kokoinen mappi mahtuu hyvin.

Paperikassi

Tyylikäs kotimainen Tampere-aiheinen paperikassi. Pakkaa tuliaiset kätevästi valmiiseen lahjakassiin. Vain myymälästä.

FacebookTwitterGoogle+