Tampere-Seura ry, Kauppakatu 1, 33200 Tampere, p. 03 3124 1400, av. ma-pe 10-15.30 • Toimisto ja kauppa sijaitsevat Raatihuoneen kivijalassa

Retket

Tampere-seuraan  p.03-31241400 tai sähköpostilla

tampere-seura@tampere-seura.fi

ESITYSTALOUS 3 – RADIO

Teksti ja ohjaus Juha Jokela

Espoon Kaupunginteatteri

La 9.2.2019 klo 13 näytös

Rooleissa Raimo Grönberg, Henna Hakkarainen, Ria Kataja, Vera Kiiskinen, Ylermi Rajamaa, Martti Suosalo,Tommi Taurula

Retken hinta  69 €/ Tampere-seuran jäsenille tai 72 € /muut

Pajtim Statovci
Kissani Jugoslavia  Erään perheen taru

La 23.02.2019 klo 13 näytös Suomen Kansallisteatteri Willensauna.

Pajtim Statovcin esikoisromaaniin perustuva näyttämöteos Kissani Jugoslavia seuraa erään perheen kohtaloita Suomessa ja Kosovossa usealla aikatasolla. Johanna Freundlichin ohjaama, maagisen realismin ja absurdin komedian sävyttämä esitys on rujonkaunis kasvutarina eri kulttuurien ja identiteettien väliin jäävistä ihmisistä. Ohjaus Johanna Freundlich.

Retken hinta 68 €/ Tampere-seuran jäsenille tai

71 € /muut.Hinta sis. lipun, matkat, kahvin.

MUSTA SAARA, musiikkinäytelmä
La 17.11.18 klo 13 näytös Kansallisteatteri Suuri näyttämö

Musta Saara – vauhdikas, hauska ja älykäs sirkus maailmasta, jossa elämme! Tarinankuljettajina nähdään kolme kotimaista tähtinäyttelijää:
Sinikka Sokka, Ulla Tapaninen ja Tiina Weckström.
Musta Saara on musiikkinäytelmä Euroopan uudesta, haastavasta tilanteesta, monenlaisista yrityksistä koota ja hajottaa hauras vanhus. Jokaisella liikkeellä on oma tarustonsa sekä kiihkeä tulkinta siitä.
Pirkko Saision kirjoittama, Jussi Tuurnan säveltämä ja Laura Jäntin ohjaama musiikkinäytelmä tuo huikean näyttelijäensemblen Suurelle näyttämölle.

88 €/ Tampere-seuran jäsenille tai 92 € /muut

Hinta sis. lipun, matkat, kahvin. (lipun osuus 47 €)