Tampere-Seura ry, Kauppakatu 1, 33200 Tampere, p. 03 3124 1400, av. ma-pe 10-15.30 • Toimisto ja kauppa sijaitsevat Raatihuoneen kivijalassa

Retket

Tampere-seuraan  p.03-31241400 tai sähköpostilla

tampere-seura@tampere-seura.fi

IHAN  SEELANA Ti 3.3.2020 klo 19 näytösValkeakosken kaupunginteatteriRetken hinta 49 €/ Tampere-seuran jäsenille tai 52 € /muut. Hinta sis. lipun, matkat, kahvin. Ilmoittautumisen yhteydessä peritään 20€ ennakkomaksu. Loppusuoritus 18.02.2020 mennessä toimistoomme.

Ihan Seelana on Seela Sellan elämän ympärille rakennettu teatteritapahtuma. Esityksen ytimenä on haastattelu, jossa Seela ja Kari Paukkunen käyvät yhdessä läpi Seelan elämäntarinaa ja työtä. Tarinoinnin lomassa näytetään videokatkelmia Leena Tammisen kirjoittamista Seelan esityksistä Seela Sella seisaallaan, Ottaa sydämestä, Seela Sella ja Pieni eläin ja Yhtä matkaa. Seela tarjoaa myös joitakin pieniä näytteitä taiteestaan. Paitsi työstä, puhutaan myös Seelan lapsuudesta, opiskelusta ja avioliitosta. Kaiken kaikkiaan katsojilla on tilaisuus nähdä ja kuulla, miten tavallisesta pienestä Seela Virtasesta varttui rakastettu näyttelijä ja teatteritaiteen kunniatohtori Seela Sella.