Tampere-Seura ry, Kauppakatu 1, 33200 Tampere, p. 03 3124 1400, av. ma-pe 10-15.30 • Toimisto ja kauppa sijaitsevat Raatihuoneen kivijalassa

Retket

Tampere-seuraan  p.03-31241400 tai sähköpostilla

tampere-seura@tampere-seura.fi

Kekkonen ja Kremlin tanssikoulu. Kuka vei ja ketä?

La 27.10.2018 klo 13 näytös Helsingin Kaupunginteatteri, Pieni näyttämö. Kari Heiskasen kirjoittama ja ohjaama Kekkonen ja Kremlin tanssikoulu pyöräyttää näyttämölle Kekkosen keskellä vuoden 1961 noottikriisiä.

Kekkonen haluaa varmistaa itselleen jatkon presidenttinä ja käyttää Venäjä-suhteitaan häikäilemättömästi kotimaan politiikan junailuun.

Eero Ahon tähdittämä uusi kotimainen draama kertoo ikonisesta valtiomiehestä suurten historiallisten käännekohtien keskellä ja avaa kiinnostavan näkökulman Kekkosen ajan absurdiin poliittiseen kulttuuriin.

Rooleissa mm: Eero Aho, Rauno Ahonen, Pekka Huotari, Risto Kaskilahti, Vappu Nalbantoglu, Jari Pehkonen, Tiina Peltonen, Leena Rapola, Matti Rasila, Pertti Sveholm, Marjut Toivanen.

RETKEN HINTA 85 € / Tampere-seuran jäsenille, 89 € /muut. Hintaan sis. lippu, matkat, kahvi. Ilmoittautumisen yhteydessä peritään 25€ ennakkomaksu.

PUHALLUS, David Rogers to 8.11.2018 klo 13 näytös, Lahden kaupunginteatteri, Juhani-näyttämö. Chicago, 1930-luvun puoliväli ja suuri lamakausi. Johnny Hooker, Joe Erie ja Luther Coleman tienaavat lantin sieltä, toisen täältä pikku huijauksillaan, kunnes onni yhtäkkiä vaikuttaa kääntyvän ja he pokaavat kertaheitolla kymmeniä tuhansia dollareita.

OHJAUS Tommi Kainulainen ROOLEISSA mm. Tomi Enbuska, Jori Halttunen, Laura Huhtamaa, Mikko Jurkka, Tapani Kalliomäki, Mari Naumala, Marko Nurmi, Aki Raiskio, Jari-Pekka Rautiainen, Aarre Reijula, Anna-Sofia Tuominen (TeaK), Henri Tuominen, Raisa Vattulainen, Lumikki Väinämö, Timo Välisaari ,Jarmo Keskevaari, Roosa Vilén ja Martti Peippo.

Näytelmä perustuu David Wardin elokuvakäsikirjoitukseen Puhallus (”The Sting”). Paul Newmanin ja Robert Redfordin tähdittämä elokuva voitti aikoinaan seitsemän Oscaria.
Puhallus nähdään nyt ensimmäistä kertaa pohjoismaisella teatterilavalla.

Retken hinta 69 €/ Tampere-seuran jäsenille tai 74 € /muut. Hinta sis. lipun, matkat, kahvin.