Tampere-Seura ry, Kauppakatu 1, 33200 Tampere, p. 03 3124 1400, av. ma-pe 10-15.30 • Toimisto ja kauppa sijaitsevat Raatihuoneen kivijalassa

Retket

Tampere-seuraan  p.03-31241400 tai sähköpostilla

tampere-seura@tampere-seura.fi

Don Juan

Hullunhauska komedia tuhoisasta sarjahurmaajasta

Turun Kaupunginteatteri, pieni näyttämö la 26.10.19 klo 14 näytös

Komedian roolitus tuo näyttämölle taitoa ja karismaa, jolle on vaikea löytää vertaista: Don Juanina katsojia viettelee Eero Aho. Komedian muissa rooleissa loistavat Hannes Suominen Minna Hämäläinen, Riitta Salminen, Petri Rajala, Markus Ilkka Uolevi ja Kimmo Rasila.

RETKEN HINTA 68 € / Tampere-seuran jäsenille, 72 € / muut. Hinta sis. lipun, matkat, kahvin.

Lähtö klo 11 Vanhalta kirkolta, paluu n. klo 18.45

MUSTA SAARA, musiikkinäytelmä
La 17.11.18 klo 13 näytös Kansallisteatteri Suuri näyttämö

Musta Saara – vauhdikas, hauska ja älykäs sirkus maailmasta, jossa elämme! Tarinankuljettajina nähdään kolme kotimaista tähtinäyttelijää:
Sinikka Sokka, Ulla Tapaninen ja Tiina Weckström.
Musta Saara on musiikkinäytelmä Euroopan uudesta, haastavasta tilanteesta, monenlaisista yrityksistä koota ja hajottaa hauras vanhus. Jokaisella liikkeellä on oma tarustonsa sekä kiihkeä tulkinta siitä.
Pirkko Saision kirjoittama, Jussi Tuurnan säveltämä ja Laura Jäntin ohjaama musiikkinäytelmä tuo huikean näyttelijäensemblen Suurelle näyttämölle.

88 €/ Tampere-seuran jäsenille tai 92 € /muut

Hinta sis. lipun, matkat, kahvin. (lipun osuus 47 €)