Tampere-Seura ry, Kauppakatu 1, 33200 Tampere, p. 03 3124 1400, av. ma-pe 10-15.30 • Toimisto ja kauppa sijaitsevat Raatihuoneen kivijalassa

Retket

Tampere-seuraan  p.03-31241400 tai sähköpostilla

tampere-seura@tampere-seura.fi

Kotimainen suurmusikaali MYRSKYLUODON MAIJA(retki on täynnä) La 2.9.2017 klo 13 näytös Helsingin Kaupunginteatteri, suuri näyttämö

Paavo –Lentävä turkulainen 14.10.2017 klo 14 näytös Turun kaupunginteatteri pieni  näyttämö. Jarrumiehenkadun puutalorötisköt pitäisi kaataa uudisrakentamisen tieltä. Purkutyöt keskeytyvät, kun eräästä asunnosta löytyy vanhus, joka alkaa vaikuttaa tutulta. Kun kaupunginisät ymmärtävät, että kaupunkistrategian tärkeä elementti onkin elossa, täytyy vanhuksen siirtyä menneiden muistelemisesta suoraan toimintaan.Vanhan Paavon roolissa nähdään legendaarinen näyttelijä Heikki Nousiainen. Nuorena Paavona Markus Järvenpää ja muissa rooleissa Aksa Korttila, Minna Hämäläinen, Stefan Karlsson, Ulla Reinikainen, Ulla Koivuranta ja Kimmo Rasila. Teksti: Roope Lipasti Ohjaus: Jarno Kuosa.

MANNERHEIM JA SAKSALAINEN SUUDELMA Helsingin kaupunginteatteri, suuri näyttämö. La 28.10.17 klo 13 näytös

Juha Vakkurin intensiivinen historiallinen näytelmä Mannerheim ja saksalainen suudelma avaa uusia näkökulmia Suomen historian todellisiin vaaran vuosiin ja maan pysyviin riippuvuussuhteisiin kahdesta suurvallasta.

Samalla näytelmä piirtää tuoreen ja inhimillisen kokovartalokuvan Suomen ensimmäisestä suurmiehestä, joka pelasti maansa kahdesti.

Ohjaus: Kari Heiskanen. Rooleissa: :Asko Sarkola, Helena Haaranen, Kirsi Karlenius, Kari Mattila, Unto Nuora, Matti Olavi Ranin, Tommi Rantamäki, Matti Rasila, Eero Saarinen, Pertti Sveholm, Antti Timonen, Kaisa Torkkel .

Tämä suomalaisten sieluun soimaan jäänyt musiikki kuullaan nyt ensimmäistä kertaa näyttämöllä musikaaliteoksena.”Myrskyluodon Maija kertoo taiteen vertauskuvan kautta Suomen itsenäisyystaistelusta. Myrskyluodon Maija on Suomi-neito. Dramatisointi Seppo Parkkinen  Ohjaus Kari Rentola Musiikin sovitus Arttu Takalo  Sanoitukset Maija Vilkkumaa Kapellimestari Eeva Kontu.

FacebookTwitterGoogle+