Tampere-Seura ry, Kauppakatu 1, 33200 Tampere, p. 03 3124 1400, av. ma-pe 10-15.30 • Toimisto ja kauppa sijaitsevat Raatihuoneen kivijalassa

Retket

Tampere-seuraan  p.03-31241400 tai sähköpostilla

tampere-seura@tampere-seura.fi

IHAN  SEELANA Ti 3.3.2020 klo 19 näytös Valkeakosken kaupunginteatteri. Retken hinta 49 €/ Tampere-seuran jäsenille tai 52 € /muut. Hinta sis. lipun, matkat, kahvin. Ilmoittautumisen yhteydessä peritään 20€ ennakkomaksu. Loppusuoritus 18.02.2020 mennessä toimistoomme.

Ihan Seelana on Seela Sellan elämän ympärille rakennettu teatteritapahtuma. Esityksen ytimenä on haastattelu, jossa Seela ja Kari Paukkunen käyvät yhdessä läpi Seelan elämäntarinaa ja työtä. Tarinoinnin lomassa näytetään videokatkelmia Leena Tammisen kirjoittamista Seelan esityksistä Seela Sella seisaallaan, Ottaa sydämestä, Seela Sella ja Pieni eläin ja Yhtä matkaa. Seela tarjoaa myös joitakin pieniä näytteitä taiteestaan. Paitsi työstä, puhutaan myös Seelan lapsuudesta, opiskelusta ja avioliitosta. Kaiken kaikkiaan katsojilla on tilaisuus nähdä ja kuulla, miten tavallisesta pienestä Seela Virtasesta varttui rakastettu näyttelijä ja teatteritaiteen kunniatohtori Seela Sella.

OPASTETTU kävelykierros Pyynikin kirkkopuistossa. Ti 12.5.20 alkaen klo 16.30. Ennakkoilmoittautumien seuran asiakaspalveluun. Oppaana Tampereen matkailuoppaiden puheenjohtaja Anja Hakkarainen. Retken hinta 5€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

TUOMAS KYRÖN MIELENSÄPAHOITTAJA. Ke 24.6.2020 klo 14 näytös Samppalinnan kesäteatteri, Turku. Ensimmäistä kertaa musiikkikomediana. Nimihahmon roolissa Juha Muje. Teoksen ovat dramatisoineet Heikki Sankari ja Kimmo Virtanen. Mielensä pahoittamisen uhallakin tässä esityksessä tanssitaan ja lauletaan Lauri Schrekin sovittamia tuttuja hittejä eri vuosikymmeniltä. Retken hinta 67 € Tampere-seuran jäsenille ja muille 71€. Sis. matkat, lippu ja kahvit.

AIRA, musikaali Aira Samulinin elämästä. To 30.7.2020 klo 19 näytös Valkeakosken kesäteatterissa. Yli 90 vuoden mittainen tarina alkaa Raja-Karjalan sota-ajasta ja vie Helsingin tanssipiirien kautta kohti tätä päivää. Saamme nähdä kuinka Airan menestyksekäs ura viihteen ja muodin parissa on syntynyt 40- ja 50-luvun Suomessa. Musikaalissa käsitellään myös elämän tragedioista selviämistä sekä Airan loppumatonta intohimoa tanssia, luovuutta ja mielen hyvinvointia kohtaan. Nimikkoroolia näyttelee kaunisääninen ja valloittava näyttelijä Helena Rängman, joka on tunnettu useista tv-sarjoista,