Tampere-Seura ry, Kauppakatu 1, 33200 Tampere, p. 03 3124 1400, av. ma-pe 10-15.30 • Toimisto ja kauppa sijaitsevat Raatihuoneen kivijalassa

Retket

Tampere-seuraan  p.03-31241400 tai sähköpostilla

tampere-seura@tampere-seura.fi

ESITYSTALOUS 3 – RADIO

Teksti ja ohjaus Juha Jokela

Espoon Kaupunginteatteri . La 9.2.2019 klo 14 näytös

Rooleissa Raimo Grönberg, Henna Hakkarainen, Ria Kataja, Vera Kiiskinen, Ylermi Rajamaa, Martti Suosalo,Tommi Taurula. Retken hinta  69 €/ Tampere-seuran jäsenille tai 72 € /muut

DANNY – MUSIKAALI

Ti 18.6.2019 klo 19 näytös Valkeakosken kesäteatteri

Musikaali kertoo Ilkka ”Danny” Lipsasen elämäntarinan huumorilla höystettynä. Se käsittelee Dannyn vauhdikasta elämää Porista Helsinkiin, iskelmätaivaan suursuosiota ja musiikkineuvoksen asemaa. Musikaalissa nähdään menneiden vuosikymmenien näyttäviä showkiertueita ja unohtumattomia kappaleita. Ohjaus Heikki Paavilainen.

Musikaalin päärooleissa Dannyna nähdään Lauri Mikkola ja Ilkka Koivula.Danny-musikaalin naisrooleissa nähdään Susanna Laine, Ushma Karnani ja Erika Vikman. Laine näyttelee Armi Aavikkoa, Vikman Katri Helenaa ja Karnani Liisa Lipsasta. Kaikilla musikaalin näyttelijöillä on useampia rooleja. Kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi ja koreografioista vastaa Ansku Bergström

RETKEN HINTA 54€/ Tampere-seuran jäsenille 57 € /muut

MUSTA SAARA, musiikkinäytelmä
La 17.11.18 klo 13 näytös Kansallisteatteri Suuri näyttämö

Musta Saara – vauhdikas, hauska ja älykäs sirkus maailmasta, jossa elämme! Tarinankuljettajina nähdään kolme kotimaista tähtinäyttelijää:
Sinikka Sokka, Ulla Tapaninen ja Tiina Weckström.
Musta Saara on musiikkinäytelmä Euroopan uudesta, haastavasta tilanteesta, monenlaisista yrityksistä koota ja hajottaa hauras vanhus. Jokaisella liikkeellä on oma tarustonsa sekä kiihkeä tulkinta siitä.
Pirkko Saision kirjoittama, Jussi Tuurnan säveltämä ja Laura Jäntin ohjaama musiikkinäytelmä tuo huikean näyttelijäensemblen Suurelle näyttämölle.

88 €/ Tampere-seuran jäsenille tai 92 € /muut

Hinta sis. lipun, matkat, kahvin. (lipun osuus 47 €)