Tampere-Seura ry, Kauppakatu 1, 33200 Tampere, p. 03 3124 1400, av. ma-pe 10-15.30 • Toimisto ja kauppa sijaitsevat Raatihuoneen kivijalassa

Retket

Ilmoittautumiset

Tampere-seuraan  p.03-31241400 tai sähköpostilla

tampere-seura@tampere-seura.fi


 

DANNY – MUSIKAALI

Ti 18.6.2019 klo 19 näytös Valkeakosken kesäteatteri

Musikaali kertoo Ilkka ”Danny” Lipsasen elämäntarinan huumorilla höystettynä. Se käsittelee Dannyn vauhdikasta elämää Porista Helsinkiin, iskelmätaivaan suursuosiota ja musiikkineuvoksen asemaa. Musikaalissa nähdään menneiden vuosikymmenien näyttäviä showkiertueita ja unohtumattomia kappaleita. Ohjaus Heikki Paavilainen.

Musikaalin päärooleissa Dannyna nähdään Lauri Mikkola ja Ilkka Koivula.Danny-musikaalin naisrooleissa nähdään Susanna Laine, Ushma Karnani ja Erika Vikman. Laine näyttelee Armi Aavikkoa, Vikman Katri Helenaa ja Karnani Liisa Lipsasta. Kaikilla musikaalin näyttelijöillä on useampia rooleja. Kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi ja koreografioista vastaa Ansku Bergström. RETKEN HINTA 54€/ Tampere-seuran jäsenille 57 € /muut

OLAVI VIRTA, musikaali

Ke 7.8.2019 klo 19 näytös Sappeen kesäteatteri

Musikaali Olavi Virta on ammattitaidolla ja humoristisellakin otteella tehty kuvaus sysmäläisen pojan unelmista kohti tähteyttä, 50-luvun kultavuosista ja menestyksen hinnasta, uskosta rakkauteen ja parempaan huomiseen.

Musikaalin upeaääniset laulajat ja valloittavat tanssikohtaukset saavat Olavi Virran ikimuistoiset kappaleet eloon ja soimaan Sappeen suvessa!

RETKEN HINTA 54€ / Tampere-seuran jäsenille, 57 € / muut

Hinta sis. lipun, matkat, kahvin.Ilmoittautumisen yhteydessä peritään 20 € ennakkomaksu. Loppusuoritus 2.8.2019 mennessä toimistoomme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MUSTA SAARA, musiikkinäytelmä
La 17.11.18 klo 13 näytös Kansallisteatteri Suuri näyttämö

Musta Saara – vauhdikas, hauska ja älykäs sirkus maailmasta, jossa elämme! Tarinankuljettajina nähdään kolme kotimaista tähtinäyttelijää:
Sinikka Sokka, Ulla Tapaninen ja Tiina Weckström.
Musta Saara on musiikkinäytelmä Euroopan uudesta, haastavasta tilanteesta, monenlaisista yrityksistä koota ja hajottaa hauras vanhus. Jokaisella liikkeellä on oma tarustonsa sekä kiihkeä tulkinta siitä.
Pirkko Saision kirjoittama, Jussi Tuurnan säveltämä ja Laura Jäntin ohjaama musiikkinäytelmä tuo huikean näyttelijäensemblen Suurelle näyttämölle.

88 €/ Tampere-seuran jäsenille tai 92 € /muut

Hinta sis. lipun, matkat, kahvin. (lipun osuus 47 €)