Tampere-Seura ry, Kauppakatu 1, 33200 Tampere, p. 03 3124 1400, av. ma-pe 10-15.30 • Toimisto ja kauppa sijaitsevat Raatihuoneen kivijalassa

Retket

Tampere-seuraan  p.03-31241400 tai sähköpostilla

tampere-seura@tampere-seura.fi

Taivas täynnä purppuraa – elämää isonvihan varjossa

ti 27.6.2017 klo 19 näytös. Kangasalan kesäteatterissa. Pienessä kylässä eletään vihan ja vainon aikaa. Ihmisten arkea varjostavat huhut, ennakkoluulot ja vieraanpelko. Käsikirjoitus: Aulis Aarnio Ohjaus:Tapani Kalliomäki, musiikki: Heikki Mäenpää. Ramppi-teatterin esitys.

Badding – Paratiisi

Musiikkinäytelmä Rauli”Badding”Somerjoesta

Ke 9.8.2017 klo 19 näytös Valkeakoskella kesäteatterissa

Otto Kanervan käsikirjoittama ja ohjaama Badding- musikaali. Musiikkinäytelmän rooleissa ovat mm. Ilari Hämäläinen, joka nähdään Rauli ”Badding” Somerjoen roolissa, Emmi Kaislakari, Ilkka Koivula, Ville Keskilä,Nina Tapio.

Kotimainen suurmusikaali MYRSKYLUODON MAIJA

La 2.9.2017 klo 13 näytös Helsingin Kaupunginteatteri, suuri näyttämö (täynnä)

Tämä suomalaisten sieluun soimaan jäänyt musiikki kuullaan nyt ensimmäistä kertaa näyttämöllä musikaaliteoksena.”Myrskyluodon Maija kertoo taiteen vertauskuvan kautta Suomen itsenäisyystaistelusta. Myrskyluodon Maija on Suomi-neito. Dramatisointi Seppo Parkkinen  Ohjaus Kari Rentola Musiikin sovitus Arttu Takalo  Sanoitukset Maija Vilkkumaa Kapellimestari Eeva Kontu.

Paavo –Lentävä turkulainen

La 14.10.2017 klo 14 näytös Turun kaupunginteatteri pieni  näyttämö Jarrumiehenkadun puutalorötisköt pitäisi kaataa uudisrakentamisen tieltä. Purkutyöt keskeytyvät, kun eräästä asunnosta löytyy vanhus, joka alkaa vaikuttaa tutulta. Kun kaupunginisät ymmärtävät, että kaupunkistrategian tärkeä elementti onkin elossa, täytyy vanhuksen siirtyä menneiden muistelemisesta suoraan toimintaan.Vanhan Paavon roolissa nähdään legendaarinen näyttelijä Heikki Nousiainen. Nuorena Paavona Markus Järvenpää ja muissa rooleissa Aksa Korttila, Minna Hämäläinen, Stefan Karlsson, Ulla Reinikainen, Ulla Koivuranta ja Kimmo Rasila. Teksti: Roope Lipasti Ohjaus: Jarno Kuosa

FacebookTwitterGoogle+