Tampere-Seura ry, Kauppakatu 1, 33200 Tampere, p. 03 3124 1400, av. ma-pe 10-15.30 • Toimisto ja kauppa sijaitsevat Raatihuoneen kivijalassa

Retket

Tampere-seuraan  p.03-31241400 tai sähköpostilla

tampere-seura@tampere-seura.fi

Suomen kultakauden helmiä Taidemuseo Göstassa Mäntässä ke 5.4.2017 Antoisa retkipäivä taiteenystäville

Näyttelyn taiteilijanimistä vanhan taiteen osalta mainittakoon Jan van de Cappelle, Jacob van Ruisdael ja Antoni van Verstralen sekä ranskalaistaiteilijoista esim. Claude Monet, Camille Pissarro ja Gustave Courbet.

Kotimaisten kultakauden mestareiden tuotannosta nähdään ainakin Akseli Gallen-Kallelan, Hugo Simbergin, Ferdinand von Wrightin, Fanny Churbergin ja Ellen Thesleffin maalauksia sekä veistoksia Emil Wikströmiltä, Ville Vallgrenilta ja Jussi Mäntyseltä. Kultakausi Marita Liulian tulkintoja taiteen kultakaudesta ennen ja nyt.  Opastetut kierrokset Gösta-museossa ja Gustaf-museossa.Lounas Göstan ravintolassa ja kahvit Gustafissa.

Taivas täynnä purppuraa

Elämää isonvihan varjossa

ti 27.6.2017 klo 19 näytös. Kangasalan kesäteatterissa. Pienessä kylässä eletään vihan ja vainon aikaa. Ihmisten arkea varjostavat huhut, ennakkoluulot ja vieraanpelko. Käsikirjoitus: Aulis Aarnio Ohjaus:Tapani Kalliomäki, musiikki: Heikki Mäenpää. Ramppi-teatterin esitys.

Kotimainen suurmusikaali MYRSKYLUODON MAIJA

La 2.9.2017 klo 13 näytös Helsingin Kaupunginteatteri, suuri näyttämö

Tämä suomalaisten sieluun soimaan jäänyt musiikki kuullaan nyt ensimmäistä kertaa näyttämöllä musikaaliteoksena.”Myrskyluodon Maija kertoo taiteen vertauskuvan kautta Suomen itsenäisyystaistelusta. Myrskyluodon Maija on Suomi-neito. Dramatisointi Seppo Parkkinen  Ohjaus Kari Rentola Musiikin sovitus Arttu Takalo  Sanoitukset Maija Vilkkumaa Kapellimestari Eeva Kontu

FacebookTwitterGoogle+