Tampere-Seura ry, Kauppakatu 1, 33200 Tampere, p. 03 3124 1400, av. ma-pe 10-15.30 • Toimisto ja kauppa sijaitsevat Raatihuoneen kivijalassa

Retket

Tampere-seuraan  p.03-31241400 tai sähköpostilla

tampere-seura@tampere-seura.fi

RETKI NÄYTTELYYN Veljekset von Wright Ateneumin taidemuseo to 22.2.2018 Retken hinta 69 € tai seuran jäsenille 65 €. Sisältää: matkat, pääsylipun,opastuksen,kahvi+suolapala.

Magnus, Wilhelm ja Ferdinand von Wrightin taiteilijaveljekset tunnetaan monipuolisina muotokuvien, maisemien, lintumaalausten sekä tieteellisten eläin- ja kasvikuvitusten tekijöinä. Tieteellisen tarkoista teoksista välittyy erityinen rakkaus luontoa kohtaan. Värikästä suurnäyttelyä täydentävät Sanna Kanniston ja Jussi Heikkilän uudet teokset.

SEITSEMÄN VELJESTÄ
Ke 21.3.2018 klo 12 näytös Turun kaupunginteatteri päänäyttämö. Retken hinta 75 € tai seuran jäsenille 69 €. Hinta sisältää lipun, matkat, väliaikakahvin+ leivonnainen.

Seitsemän veljestä palaa Turun Kaupunginteatterin ohjelmistoon yli 40 vuoden jälkeen, kun Lauri Maijala dramatisoi ja ohjaa Kiven kertomuksesta uuden version. Teksti: Aleksis Kivi Dramatisointi ja ohjaus: Lauri Maijala Rooleissa: Markus Järvenpää, Paavo Kinnunen, Ulla Koivuranta, Joel Mäkinen, Olli Rahkonen, Petri Rajala, Jonas Saari, Joonas Saartamo, Pyry Äikää.

RETKI TYRVÄÄN PAPPILAAN  to 12.4.2018

Retken hinta 58 € ja seuran jäsenille 55€.Hinta sisältää matkat,opastukset,lounaan ja lähtökahvit.

Pappilan kamareissa, saleissa ja ulkotiloissa on nähtävillä kiinnostavaa taidetta.Maalaukset, veistokset ja taidekäsityöt kuljettavat vieraamme läpi Pappilan värikkään historian aina tämän ajan taiteilijoihin asti. Teokset kytkeytyvät hienolla tavalla siihen elävään kulttuuriperintöön jota Pappila vaalii sekä siitä kumpuaviin rohkeisiin tulevaisuuden tekijöihin.

Tämä suomalaisten sieluun soimaan jäänyt musiikki kuullaan nyt ensimmäistä kertaa näyttämöllä musikaaliteoksena.”Myrskyluodon Maija kertoo taiteen vertauskuvan kautta Suomen itsenäisyystaistelusta. Myrskyluodon Maija on Suomi-neito. Dramatisointi Seppo Parkkinen  Ohjaus Kari Rentola Musiikin sovitus Arttu Takalo  Sanoitukset Maija Vilkkumaa Kapellimestari Eeva Kontu.