Tampere-Seura ry, Kauppakatu 1, 33200 Tampere,  p. 050 359 5028 • Myymälä sijaitsee Raatihuoneen kivijalassa

Retket

7.5. Riihimäelle Suomen Lasimuseoon tutustumaan Kaj Franckin ja Saara Hopean näyttelyyn. Matkalla käymme Toijalan tapettitehtaalla ja Iittalan lasitehtaalla.  50 € Tampere-Seuran jäsen, muut 55 €. Hintaan kuuluu ihan kaikki eli onnikkamatkat, esittelyt, ruokailu ja mitä parhainta seuraa. Huom! Matkustajarajoitusmäärä eli 30 innokkainta pääsee mukaan. Lähtö Vanhalta kirkolta klo 9.15.

15.6. Valkeakoski, Apian kesäteatteri. Juice. Retkeen kuuluu kuljetus Vanhalta kirkolta, liput ja väliaikakahvit. 55 € Tampere-Seuran jäsen, muut 58 €. Lähtö Vanhalta kirkolta klo 13.

31.7. Turku, Samppalinnan kesäteatteri. Bonnie & Clyde. Retkeen kuuluu kuljetus Vanhalta kirkolta, liput ja väliaikakahvit. 75 € Tampere-Seuran jäsen, muut 80 €. Lähtö Vanhalta kirkolta klo 10.15.

7.8. Höyrylaiva Tarjanteella Ruovedelle. Tutustuminen Vinhan Kirjakauppaan ja onnikalla Vanhalle kirkolle. Retkeen kuuluu laivamatka aterioineen, kuljetus satamasta kirjakauppaan ja sieltä Tampereelle. Tampere-Seuran jäsen 95 €, muut 100 €. Huom! Matkustajarajoitusmäärä eli 30 innokkainta pääsee mukaan. Lähtö klo 10 Mustanlahden satamasta. Ole paikalla ajoissa!